Hulde aan de witte ridder

Ik ben al een tijdje op zoek naar plaatjes van zoals ik mij de diverse personages voorstel in Dungeons and Dragons en andere rollenspelen. In de vele verzamelingen van japanse manga plaatjes op het internet zijn erg veel meisjes te vinden en niet zo heel veel mannelijke personages. Dus daarvoor is het best lastig.
Deze heeft wel de uitdossing van een witte ridder, maar hij is ietsje te ‘cute’ naar mijn smaak om Djenga te kunnen zijn. En in mijn verbeelding heeft Djenga donker haar…
Dan is het dus een andere witte ridder

(Hoewel, de horror waar we nu in zitten is genoeg om inderdaad wit haar van te krijgen.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s