Haai

Een Mexicaanse bioloog heeft een nieuwe haaiensoort ontdekt in de donkere diepte van de Zee van Cortez. Het is de eerste nieuwe haai die ontdekt is sinds 34 jaar. De vis werd gevangen op een diepte van 200 meter. Het is een slanke, grijs-bruine haai van 1,5 meter lang met opvallende witte markeringen op de randen en toppen van vinnen en staart. De vis leeft hoofdzakelijk van schaaldieren en garnalen. De bioloog – Juan Carlos Perez – en zijn team hebben de haai de naam Mustelus hacat gegeven, de naam voor een haai in het lokale indiaanse dialect.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s